Neptune Accelerator – Show case event, Belgium, Bruxelles, 17.10.2018

Întâlnirea finală a participanților la Proiectul NEPTUNE-Blue Growth Accelerator a conferit oportunitatea diseminării rezultatelor inovative obținute în cadrul celor 42 de proiecte, dezvoltate prin voucherele de inovare.

Proiectul NEPTUNE a fost implementat în perioada 2016-2018, în 9 regiuni din 7 state europene. În cadrul proiectului NEPTUNE au fost acordate vouchere de inovare în suma totala de 2,8 milioane de euro pentru întreprinderi din domeniul apei si protecției mediului înconjurător. Șase dintre firmele beneficiare sunt din România, patru dintre acestea fiind membre ale clusteru-lui CLEMS.

Apartenența firmelor la clusterul CLEMS a contribuit la facilitarea accesului la finanțare, clustere-le fiind un mediu propice pentru dezvoltarea integrată a soluțiilor și pentru colaborări în vederea dezvoltării de proiecte comune.

Mai multe detalii despre proiectele finanțate se regăsesc în Catalogul proiectelor NEPTUNE: http://www.neptune-project.eu/Neptune-Accelerator/Showcase-Event

Acest eveniment a urmărit să împărtășească principalele rezultate ale proiectului NEPTUNE, oferind beneficiarilor acceleratorului posibilitatea de a-și prezenta proiectul inovator unui public larg format din întreprinderi mari, oficiali UE, potențiali investitori și parteneri de afaceri.

Si-au expus soluțiile inovative în cadrul sesiunii plenare, în secțiunea “Managementul apei în zonele urbane si rurale”, precum și la standurile expoziționale amenajate, firmele membre ale clusteru-lui: SC ECOTRUST SRL, SC TOMAS PRODIMPEX SRL, SC STEA TECH SRL, SC ELECTRONIC APRIL SRL și  SC KEMATRONIC SRL, iar dl. Florin ILIESCU (SC FARAL CONSULT SRL) a fost Guest Speaker în deschiderea secțiunii.  https://neptune-showcase-event.b2match.io/page-4691

Flyer

Facebook

Filme